Pages

15 Şubat 2013 Cuma

Sevgili Günlük- Ordan Burdan..

           Merhaba.. Bu yazıda -bak post demedim!:p- yeni bitirdiğim kalemliği size göstericem. Önce fotoğrafını koyayım sonra hikayesini özetlerim..






                Bu kalemliği Fatma diye bi arkadaşıma yapmıştım. Kolay olur diye düşünmüştüm ama baya zorlandım. Aslında başına oturup kalkmasam 2 günde bitiririm ama bitirmem 1 ayımı aldı. Ama uğraştığıma değdi. Ben çok beğendim. Maşallah supanallah :P Gösterdiğim bi kaç insan bunları sat dedi ama bilmiyorum uğraşabilir miyim.

                Yazı bu kadar çabuk bitmesin diye oradn burdan bi kaç fotoğraf daha koyuyorum..

   
                   Bu yüzükcükleri de SümeyyeYaman hediye etmişti. Biz aslında onunla instagramdan tanışmıştık. Kuzenimin lise arkadaşı. Böylece buluşup kaynaşmamız daha kolay oldu:) Seni çok sevdim Sümeyye. Bunu da buradan itiraf edeyim :p

 



Bu fotoğraflarda Kinfolk dergisinden. Tarzları benim çok hoşuma gidiyo. Bi gün ciddi anlamda fotoğraf çekersem bu tarz fotoğraflar çekmek isterim heralde. Ama dergi Türkiye'de satılmıyo. Zaten Türkiye'de ne halt var bilmiyorum..






 
                 Bu fotoğraflarda İnstagramdan ingwervanille diye bir hatunun fotoğrafları. Fotoğraflara taşramsı bi hava veriyolar ya, o da çok hoşuma gidiyo. Heralde bi evim olsa böyle düzenlerdim.. Beni de instagramda elifmd diye aratabilirsiniz. Onunda bağımlısıyım :p

-son-

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bloğunu yeni keşfettim sanırım :) Taşramsı havaya ben de bayılıyorum ya özellikle 1800 lerin ingiltere si gibi bi hava oluşturuluyor ya enfes :)

Elif dedi ki...

@asi :) ben de çok seviyorum! özellikle yemek fotoğraflarında şahane duruyor. bize de nasip olsun inşallah :) sevgiler..

Jeane dedi ki...

kalemliğe bayıldım elifcan ellerine sağlık!

Elif dedi ki...

@jeane teşekkür ederim büşraaa :) çok sevindim!

Adsız dedi ki...

bende seni cok sevdim elifff. yuzukleri begendigine cok sevindimm :)

Adsız dedi ki...

bende seni cok sevdim elifff. yuzukleri begendigine cok sevindimm :)

sadecenaciye dedi ki...

maşallah kalemliğe bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık bence devam et çok çok yap herkesin bu güzelliklere ihtiyacı vardır.

Elif dedi ki...

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.. :) inşallah bu yaz yapmaya devam edeceğim.

Yorum Gönder