Pages

2 Ocak 2013 Çarşamba

Sihirli Spatula, Sihirli Pastalar..

          Merhabalarr! Bugün çok sevdiğim, çok beğendiğim bir yere götürüyorum sizi. Sihirliii Spatulaaaa!:) İnstagrama koymuştum fotoğraflarını ve herkes çok beğenmişti. Ama beğenilmeyecek bir yer değil ki. Sıcacık ve çok güzel bir yer. Fotoğraflardan görürsünüz zaten nasıl güzel olduğunu :) Ama ana yemekten önce ara sıcağımız var. :P Tarihi Moda İskelesi. Denize nazır yerlerde çok yemek yedik (tamam o kadar çok değil ama azcık çok) ama bu çok farklı oldu. Yemeğimize serçelerde eşlik etti. Arkada İncesaz.. Pek güzeldi. Buyrun fotoğraflar:












                   Şimdi sırada bir çok kişinin merak ettiği Acıbadem'deki Sihirli Spatula var. Sihirli Spatula ikiz kardeşler Ayça-Gökçe İlkel kardeşlerin şirin mi şirin pastahanesi. Küçük bir yer ama çok sevimli, çok güzel.. Özel günler için siparişte alıyorlar. Daha ayrıntılı incelemek isterseniz buyrun web sitesi: www.sihirlispatula.com  Neyse ben susayım fotoğraflar anlatsın, hep beraber nirvanaya çıkalım.








Arkadaki çikolatalı pastanın adı kirpi pasta, öndeki de köstebek pasta. Kirpi pastayı gerçek çikolatadan yapıyorlar. O yüzden biraz ağır ama çok güzel. İçinde de yanlış hatırlamıyorsam frambuaz vardı. 




              Ve evet, bu bir pasta. Ve evet, bu pasta gerçek. Yılbaşı konsepti için yapılmış. Aklınızdaki her hangi bir şeyi Sihirli Spatula'dan pasta olarak almanız mümkün. Sınır tanımıyorlar :)












             



          Umarım benim kadar çok sevmişsinizdir. :) Güzel günler olsun hepinize! Görüşmek üzere...

0 yorum:

Yorum Gönder